За нас

Поинт Студио

Поинт Студио е официален представител на модерните софтуерни продукти на XEOMETRIC Австрия.

Нашият екип е с над 12 години опит в областта на строителството, строителните процеси и строителните продукти.

Нашата мисия е да бъдем лидер в обслужването на компании, които осигуряват устойчиво развитие във всички области за по-добър и комфортен живот.

Нашата визия е да установим дълготрайни отношения с нашите партньори, познавайки техния бизнес и продукти, работим заедно за постигане на техните цели.

Нашата цел е да улесним и ускорим вашата работа от планирането, по време на изграждането, до добавянето на последния детайл.

XEOMETRIC

Професионален 3D CAD софтуер, който улеснява живота ви.

XEOMETRIC разработва и разпространява най-съвременния софтуер за моделиране и планиране. Нашият водещ продукт ELITECAD съчетава повече от три десетилетия опит с най-новите технологии за програмиране в един от водещите многофункционални продукти на пазара. Нашите висококачествени продукти за архитектура и моделиране, както и механика и индустрия са подобрени с отлично персонално обслужване и възможности за специфични адаптации на клиента.

С постоянно развитие през последните години и нарастващ пазарен дял, XEOMETRIC вече работи на всички континенти.

XEOMETRIC Logo

XEOMETRIC е известен като честен и надежден партньор и с постоянната цел да постигне най-високите стандарти за качество. Стремим се към дълготрайни партньорства и отношения, формирани от взаимно уважение и доверие. Честната комуникация е толкова важна за нас, колкото откритостта към желанията на клиентите и обратната връзка. Ние наемаме експерти и таланти, които със своята компетентност и иновативни идеи водят компанията в успешно бъдеще според нашето мото „Бъдещето е нашият бизнес“.

Ние непрекъснато работим за усъвършенстване и развитие на нашия софтуер и нашите продукти преминават интензивни тестове, преди да ги доставим на клиентите. Ние реагираме на новите тенденции, технологии и предизвикателства и активно ги включваме в нашите разработки. В същото време поддържаме продукти си актуални, като постоянно прилагаме най-новите хардуерни и софтуерни стандарти. По този начин нашите клиенти винаги работят с висококачествен продукт – съвременен и интуитивен за използване.