Често Задавани Въпроси (FAQ)

  • Какви опции за лицензиране са налични?

    Workstation-Dongle

    Стандартният случай е получаване на лиценз за един потребител на работна станция с USB ключ. За всяка закупена програма или модул ще получите съответната парола към този ключ.

    License manager software on a server (Софтуер за управление на лицензи на сървър)

    Ако искате да използвате няколко лиценза, е възможно да ги управлявате с помощта на централен сървър. Нуждаете се само от един ключ и софтуер за лицензния мениджър. ELITECAD може да бъде инсталиран на произволен брой компютри в мрежата. Лицензите се активират по време на използване до достигане на размера на закупените лицензи.

  • 2. Какви са системните изисквания на ELITECAD?

    Можете да намерите подробните системни изисквания и препоръки, като кликнете върху Сервиз – Системни изисквания или можете да изтеглите PDF файла тук.

  • Възможно ли е да се използва учебната версия за търговски цели?

    Като цяло – не. Учебната версия е предназначена само за образователни цели. ELITECAD файловете, които са създадени със студентска версия и се четат обратно в пълна версия, прехвърлят информацията за произхода върху данните в пълната версия.

    Нашето предложение: Искате временно да използвате учебна версия за търговски цели? Свържете се с нас! Можем да отключим вашата версия за ограничен период от време.

  • Възможно ли е по-нататъшно използване на проекти / файлове от тестова версия?

    Файлове, които са създадени в тестова версия, могат да се отварят само на компютъра, на който е създаден моделът. След закупуването на софтуера можем да отключим файловете за вас. Моля, свържете се с горещата линия или поддръжката в този случай.

  • Възможно ли е да удължите периода на тестване?

    Периодът на тестване започва с активиране, а не с изтеглянето. В случай, че нямате достатъчно време за тестване, моля, свържете се с нас.

  • Каква е разликата между пълната версия на ELITECAD Architecture и версията за Малък бизнес?

    В сравнение с ELITECAD Architecture, версията ELITECAD Architecture Small Business е предназначена за малки проекти с една сграда и максимум три етажа.  Ограничено е използването на свободни форми.

  • Възможно ли е да надстроите версия на ELITECAD Architecture Small Business до пълна версия?

    Да, това не е проблем, това е същата инсталация. Ще получите нови кодови думи и можете да използвате пълната версия веднага.

  • Има ли ограничения в размера на файла или модела?

    Не, единственото ограничение е наличното място за съхранение на вашия твърд диск. Разбира се работата по модела става по-бавна, ако няма достатъчно памет.

  • Как мога да разбера кой тип лицензиране се използва в момента?

    Можете да намерите тази информация в менюто SETTINGS->OPTIONS->GENERAL->CODEWORD CHECK или в приложението за конфигурация ELITECAD.

  • Как мога да разбера коя версия на програмата е инсталирана?

    Използвайте меню „?“ -> Info, за да отворите диалог за авторски права, който ви казва точно версията, която използвате.

  • Има проблеми с моя лиценз. Мога ли да запазя данните си?

    В случай че вашият ключ е прекъснат или връзката с лицензния сървър е прекъсната, все още можете да създадете спешен бекъп на вашите данни. Нашата гореща линия и поддръжка могат да конвертират това резервно копие в обикновен ELITECAD файл.