PDF Уроци

1

ELITECAD Architecture – Basics: Foundations part 1

Курсът обяснява основите и итерфейса на ELITECAD Architecture. Начините на работа и функционалностите като подове, стени, тавани, покриви, прозорци и врати са обяснени като се използва сграда на един етаж.

Продължителност ~2ч.

2

ELITECAD Architecture – Basics: Foundations part 2

Надграждане на знанията от курс 1. Ще научите как да управлявате различни обекти параметрично, да използвате спомагателни линии и да променяте настройките на проекта.

Продължителност ~2ч.

3

ELITECAD Architecture – Basics: Foundations part 3

Курс 3 разглежда създаването и модифицирането на чертежи. Ще се научите да използвате връзките в модела и да извличате елементи, чертежи на етажи, визии и тн направо от 3D модела. В курса се разглеждат допълнителни графични аспекти като оразмеряване и използване на библиотеки и графични елементи.

Продължителност ~2ч.

4

ELITECAD Architecture – Advanced: Extended construction functions

В курс 4 ще научите допълнителните фукнционалности. Това включва допълнителни параметрични компоненти, създаване на капандури, специални фукнции за стълби, проектиране на наклонени равнини, както и задаването на цветове и текстури.

Продължителност ~2ч.

5

ELITECAD Architecture – Advanced: Work drawing

Курс 5 разглежда възможностите за работни чертежи. Описва се как да превърнем даден модел в работен чертеж, да направим промени, да прецизираме  строителството, да направим разгъвки.

Продължителност ~2ч.

6

ELITECAD Architecture – Professional: Visualisation

В курс 6 ще научите за визуализацията. Използвайки няколко примера, курсът ще ви покаже как да контролирате светлината, засенчването, както и цветовете и текстурите. Ще научите за отраженията и различните процеси за рендереиране и как да ги конфигурирате.

Продължителност ~2ч.

7

ELITECAD Architecture – Professional: Configuration of quantities

Този курс ще ви покаже как да конфигурирате количествата и различни примери как да ги изобразявате. На края на курса ще можете да извличате важна информация от вашия ELITECAD модел само с няколко клика.

Продължителност ~4ч.

8

ELITECAD – Real-time visualisation & VR

Този курс обяснява възможностите в режима на разходка, както и използването на геймпадове и VR очила. Ще разберете как да използвате визуализиацията в реално време за създаване на атрактивни видеа и картинки.

Продължителност ~4ч.